Waarom

Er is een groot aantal mannen die tegen zaken aanloopt waar ze liever niet over praten. Levensgebeurtenissen die impact hebben. Zowel privé als zakelijk. Van mannen wordt verwacht (ook door henzelf) dat ze dit dragen, dat ze dit met kracht weerstaan en hierdoor niet uit koers raken.

De realiteit is vaak anders. Ook mannen hebben natuurlijk ruimte nodig, ook mannen voelen dat het impact heeft, alleen het delen of tonen ervan is niet eenvoudig. We creëren bewust de ruimte om krachtig en kwetsbaar te zijn.

In teams merken we dat Mindfoolness voor Mannen enorme impact heeft op verbinding, het open gesprek geeft herkenning en stimuleert authenticiteit. Het onderlinge vertrouwen neemt toe waardoor teams beter presteren.

Dit doen we voor bijvoorbeeld bouwbedrijven, ICT organisaties en andere typische ‘mannenorganisaties’.

Wij zijn al heel lang goede vrienden. Studeerden samen in Groningen en hadden een gezamenlijke visie, prioriteiten en humor. Dit resulteerde vaak in prachtige gesprekken en ook hilarische avonden.

Nadat we elkaar 10 jaar uit het oog waren verloren zochten we elkaar weer op. En we hadden beide een bijzondere en ingrijpende levenservaring achter de rug. De veiligheid van het mooie en oprechte gesprek bracht ons snel weer bij elkaar.

Nu hebben we de intentie om het oprechte gesprek niet alleen samen, maar met andere mannen te voeren. Er blijkt veel behoefte aan kwetsbaarheid en eerlijkheid bij mannen. Zowel in privé als zakelijke context.

Vandaar Mindfoolness voor mannen! Twee vrienden, een mooi plan en een groeiende groep mannen. Dit brengt prachtige kwetsbare verhalen in een mannelijke context.

Daarom dus.